Saturday, January 30, 2010

Early Window: Finally!

Finally
ini adalah template baru dan muktamad yang menjadi pilihan di kalbu.




Thursday, January 28, 2010

Football Action For This Week

La Liga Highlight 26/1/2010

http://www.gtc.travel/Events/images/la_liga_logo.jpg

http://rapidshare.com/files/341565871/Revista_De_La_Liga_-_26-01-10.part1.rar
http://rapidshare.com/files/341565872/Revista_De_La_Liga_-_26-01-10.part2.rar
http://rapidshare.com/files/341570908/Revista_De_La_Liga_-_26-01-10.part3.rar
http://rapidshare.com/files/341571717/Revista_De_La_Liga_-_26-01-10.part4.rar


Carling Cup

Manchester United VS Manchester City

http://i.ytimg.com/vi/Zs-uJa0yOkk/0.jpg

Full highlight [by footballars] : 66MB : [MirrorCreator] , [RapidShare] , [MediaFire]

EPL 27 28 January 2010

http://musafir03.files.wordpress.com/2009/07/epl-soccer-main1.jpg

Tottenham Hotspur - Fulham

Full highlight [by footballars] : 43.02MB : [MirrorCreator] , [RapidShare] , [MediaFire]

Wolverhampton Wanderers - Liverpool

Short highlight [by alihos93] : 31.1MB : [Ziddu]

Chelsea - Birmingham

Full highlight [by footballars] : 98.88MB : [MirrorCreator] , [RapidShare] , [MediaFire]

Everton - Sunderland

Short highlight [by Lewy] : 31.1MB : [Ziddu] , [RapidShare]

Thanks For The Support

Tuesday, January 26, 2010

Contest: Dialog Lucu Bersama 3 Budak 'baru' nak Sekolah

Sekolah itu penting ye..
Jangan tak sekolah.
Nanti x tau Menulis.
Dan kalau x tau menulis nanti tak boleh buat dialog lucu.

Contest ini di taja oleh blog Kak Pah


Contest Dia amat senang. Buat dialog lucu untuk gambar di bawah. kalau budak-budak sekolah gelak lepas baca dialog ni makna dia lucu. Haha. Eh silap. Yang penting Lawak k.

Mari Kita Mulakan..

Di suatu pagi pada hari pendaftaran di Tadika Aulad

Boy 1: Mak Aih. Besar nye perut pakcik tu..dah macam Tong Drum

Boy 2: Mane? Mane? La tu bapak aku..

Boy 3: Eeee..Comelnye perut bapak kau.Rasa macam nak gigit je.

Nota penting: Dialog tu tulis di bawah gambar. Kalau ditulis di dalam box kat gambar tu, nanti tulisan jadi kecil tak dapat baca.

Hadiah utama berupa wang
RM 100.00

2 hadiah saguhati
RM 25.00 setiap satu.

Tarikh tutup penyertaan ialah 31 Januari 2010

Haru Biru

Cant U Tell Me What happen to this Blog

http://blog.mypets.ws/wp-content/uploads/2009/05/the_thinking_cat.jpg

Monday, January 25, 2010

Forex News: GBPUSD Hotness!



Wow..seems like sweet candy!

GBPUSD will going sell this month. So grab it!

p/s: Malas dah nak blogwalking. Time to stop doing that thing

Nada Dering Azan Haram?

Macam Betul..Fatwa Malaysia?

KAHERAH: Mufti Mesir, Ali Gomaa mahukan masyarakat Islam menjawab azan yang dilaungkan di masjid, bukan apabila ia berdering menerusi telefon bimbit.

Beliau semalam mengeluarkan fatwa mendesak masyarakat Islam berhenti menggunakan bacaan ayat suci al-Quran atau azan sebagai nada dering. Menurutnya, ia tidak sesuai, mengelirukan dan mencemari kata-kata Tuhan.

“Kata-kata Allah itu amat suci. Allah mengarahkan kita menghormati dan mengagungkanNya,” kata Ali.

Menurutnya, penganut Islam diwajibkan bersolat lima kali sehari dan masa itu diumumkan hanya dengan azan dari masjid.

“Azan adalah untuk mengumumkan waktu solat. “Menggunakannya untuk nada dering membawa kepada kekeliruan.” Nada dering Islamik begitu popular di Mesir, Arab Saudi, Tebing Barat dan negara Islam lain.

Sekumpulan ulama Saudi baru-baru ini juga merayu rakyat negara itu supaya tidak menggunakan ayat suci sebagai nada dering.

Di Mesir, azan atau ayat al-Quran bukan setakat popular sebagai nada dering.

Ia juga dijadikan skrin saver dan pesanan teks dalam ucapan sempena sambutan hari kebesaran.

Nada itu boleh dimuatturunkan dari Internet, laman web syarikat telefon bimbit dan disiarkan menerusi stesen televisyen.

Majoriti penduduk Mesir berfahaman Sunni dan terdapat hampir 50 juta pengguna telefon bimbit.

Mereka yang mahukan nada dering Islamik, mufti itu mencadangkan mereka menggunakan nasyid. — Reuters

From Obefiend

Thursday, January 21, 2010

Early Window: Priceless!

Tiada Kata
Tiada Bahasa

Memang Super Duper Hotness!


Picture Buddiey.com

Zaman 90 an an..

Bila aku tengok KRU sebagai guest kat AC Sempoi

AC ngan KRU masing2 kutuk time diorang menyanyi dulu-dulu.

AC ngan 4U2C. Tarian sumpah!

Ni Aku Cedok Kat Youtube

Tarian 4U2c n KRU priceless!

kakakaka




KRU at AJL



Feminin



Mamat yang sudah jadi ntah ape



Rock Kapak memang selalu dapat perhatian. So ni rasa nye time Rap tengah hangat except Exist tu je.

English Premier League Highlight 21 January 2010

Yup! The Kop Finally Win but Still On Rubbish Performance

Liverpool's Kuyt celebrates after scoring against Tottenham Hotspur - 0

Highlight

Liverpool - Tottenham HotSpur

Full highlight [by footballars] : 101.91MB : [MultiUpload] , [RapidShare] , [MediaFire]

Arsenal - Bolton

Full highlight [by footballars] :

1st Half : 111.85MB : [MultiUpload] , [RapidShare] , [MediaFire]
2nd Half : 84.99MB : [MultiUpload] , [RapidShare] , [MediaFire]

Monday, January 18, 2010

Sunday, January 17, 2010

English Premier League Highlight and Full Match 16 17 January 2010

Phew!

http://www.trendite.net/wp-content/epl_transfrers_summer_transfer_window.jpg

Full Highlight

http://rapidshare.com/files/336453815/match.of.the.day.16.01.2010.ws.pdtv.xvid-ftp.avi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/336453860/match.of.the.day.16.01.2010.ws.pdtv.xvid-ftp.avi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/336453850/match.of.the.day.16.01.2010.ws.pdtv.xvid-ftp.avi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/336453619/match.of.the.day.16.01.2010.ws.pdtv.xvid-ftp.avi.part4.rar

Stoke City - Liverpool

Full Highlight [by MacGuyver] : 94.3MB : [RapidShare]
Full highlight [by footballars] : 96.15MB : [MultiUpload] , [RapidShare]
Full highlight [by pakman] : 113.84MB : [RapidShare] , [MediaFire]

Chelsea - Sunderland

Goal Only [by waldek83_1983] : 109MB : [HotFile]
Full highlight [by footballars] : 149.58MB : [MultiUpload] , [RapidShare]
Full highlight [by pakman] : 180.32MB : [RapidShare] , [MediaFire]

Tottenham HotSpur - Hull City

Short Highlight [by Rossonery] : 16.88MB : [RapidShare] , [MegaUpload]
Full highlight [by footballars] : 57.3MB : [MultiUpload] , [RapidShare]
Full highlight [by pakman] : 79.68MB : [RapidShare] , [MediaFire]

Manchester United - Burnley

Full highlight [by footballars] : 97.76MB : [MultiUpload] , [RapidShare]
Full highlight [by pakman] : 113.83MB : [RapidShare] , [MediaFire]

Everton - Manchester City

Full highlight [by footballars] : 92.43MB : [MultiUpload] , [RapidShare]
Full highlight [by pakman] : 117.09MB : [RapidShare] , [MediaFire]

Wolves - Wigan

Full highlight [by footballars] : 79.77MB : [MultiUpload] , [RapidShare]
Full highlight [by pakman] : 79.79MB : [RapidShare] , [MediaFire]


Full Show
Download : Part1 | Part2

Friday, January 15, 2010

How To Kill Your Enemy

http://3.bp.blogspot.com/_IqBNNA7OQ34/SZrYsl08CkI/AAAAAAAAAQI/0sZ0h4vn-6k/s400/Girl+Fight+02.jpg

Kalau anda cuba cari sesuatu yang ganas untuk hapuskan Enemy anda, ternyata bapak2 ibu2 salah.

Setiap orang mesti ada musuh termasuk aku. Cuma ada orang yang pandai handle musuh dia dan ada yang tak. Akibatnya asyik kita je yang sakit hati akibat perbuatan musuh kita. Aku tertarik untuk tulis benda ni sebab aku dah tak tau nak tulis ape.

Macamana kita nak bunuh MUSUH kita?

Cara terbaik untuk hapuskan Enemy korang adalah dengan membina satu Persahabatan dengan Beliau.

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080903/gossip-girl-cover-story/gossip-girl-cast-2_l.jpg
kalau aku ada kawan macam ni mesti best Hehe

Tapi macamana kita nak kawan dengan Musuh kita?

1. Cuba terjemaahkan lebih banyak kebaikan yang Musuh kita pernah lakukan pada anda dan orang lain dan cuba buang cerita yang kurang enak. Memang first-first tu susah la nak keluarkan. Tetapi kalau tak boleh gak makna dia korang memang (-ve) selalu. Cuba buka hati boleh?

http://4.bp.blogspot.com/_uz4Db08rvXU/SlTFxYcYJgI/AAAAAAAAAYc/uvtGxlCBoD8/s320/mengumpat_2.jpg

2. Cuba mengumpat benda yang baik tentang Musuh kita pada orang di sekeliling kita. Cuba terangkan yang selama ini kita silap hanya tengok yang jahat sahaja tentang dia. Tapi sebenarnya banyak yang telah Musuh kita buat even sikit. Tindakan macam ni bukan sahaja mengajar anda membuang segala benda jahat dalam hati tapi boleh memberi tanggapan (+ve) orang lain pada anda (konon diri korang ni baik la). Tapi paham2 la kan kalau korang buat untuk tujuan camtu memang korang dasar Bangsar!

office_gossip-web(1)

3. Setelah semua (-ve) feeling telah keluar dari Hati, boleh la anda hubungi Musuh anda untuk menyatakan yang anda mungkin salah even sebenarnya terang2 dia salah.

Finally, apa yang sebenarnya benda betul atau tidak cumalah EGO anda, dan kalau anda complete kan 3 tips ni nescaya segala EGO anda akan musnah dari hidup anda.
Dan Dan Dan..

Kalau tak boleh gak, Cuba lah amalkan cara Nabi Muhammad S.A.W melayan musuh-musuh beliau dan orang yang pernah sakitkan hati Baginda.

http://weblog.sinteur.com/wp-content/uploads/2008/03/funny-pictures-proceed-cat.jpg

"saya maafkan segala apa yang awak buat pada saya, saya akan buang segala (-ve) feeling tentang anda"

Selalu berfikiran macam ni.. Entry ni khas untuk perempuan sebenarnya, sebab perempuan banyak musuh. Tak cara baca Entry2 blog perempuan.

p/s: Serius musuh aku sikit je, cuma aku je yang banyak buat orang lain jadi musuh aku.

Early Window: WoW!

Filem Malaya Memang Camni Biasa nye..

Trailer Lebih Hangat Dari Jalan Cerita!




p/s: Arini Langsung xdapat blogwalking.

Monday, January 4, 2010

Early Window: Well Talk

hye Everyone,

Back To Normal

''Lelaki ni walau sejahat mana sekalipun, tapi bila nak cari isteri dan seterusnya jadi ibu untuk anak-anaknya, dia tetap nak pilih perempuan yang baik-baik. Tak ada dia nak pilih perempuan tak senonoh buat isteri. Tapi untuk berseronok dan berfoya-foya, dia biasanya akan pilih perempuan murahan kerana ia suatu pelaburan yang menguntungkan. Itulah rahmat lelaki. Justeru itu jadilah anak gadis yang baik,sopan dan beragama kerana wanita yang beriman adalah untuk lelaki yang beriman juga. Ingat, wanita yang baik adalah untuk lelaki yang baik...begitulah sebaliknya.''
~Di petik daripada novel Anis Ayuni,seribu kali sayang~

Credit: ladyduchess.multiply.com