Tuesday, June 8, 2010

Cuti-Cuti Malaysia!

Hello Bloggers!

Thanks pada sesiapa yang masih usha-usha blog aku. Lama Menghilang sebab terlalu addicted dengan application facebook. Maka hackers telah mendeleted Facebook saya... Terima Kasih banyak. Maka tidak lagi bermain Facebook.

Agak lama menyepi sebelum bergerak ke Pulau Kapas. Pulau Kapas memang apa yang telah di gambarkan tapi bukan semuanya. Tapi sangat Enjoice di sana.

Sebagai tatapan bersama

Demo Nasi Dagang Mini Dan Kontinjen



Pemandangan Pulau kapas Yang Memang Menarik!



Menyontot Sotong




Dan sila lihat sotong di atas telah berjaya diangkat oleh JT k. Haha

Apa pun Pulau Kapas One Of the Best.

Arios!

8 comments:

  1. Xpernah pergi Pulau Kapas..
    Huhuhu.. Tp sememangnya pulau² kat sana mmg best kan!
    Paling best Puoanu Lang Tengah, baru jer pegi bulan lepas...

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  2. hahaha tu la pasal...mmg best la kot..harap2 kalau ada duit nak g pulau lain lak..

    ReplyDelete
  3. jantan,

    ko ke yg br'cap putih dan specky tu, atau
    berbaju hitam muka tak nampak tu

    * rujuk pada gmbr pertama

    ReplyDelete
  4. hahaha mana ada..semua gmbr aku xde..hehe

    ReplyDelete
  5. ermmm sedap nyerr makang nasi dagang ngan ikang aya,..;D

    ReplyDelete
  6. Hope that through the network to help more health or economic needs a friend
    Easy on the method used to help alleviate their financial burden while allowing family members restore their health,
    Through the Internet at home, you can easily understand the cause ...
    Free registry experience:
    http://sn.im/vemma_usa
    Thank you for your time reading, do not give up the chance to even know, know no loss to you!

    ReplyDelete
  7. la bro... patut la aku carik ko kat FB x jumpa2... aku punye FB pun kena hack jugak... nasib baek ko ader blog...
    still leh connect lagi ngan ko... huhuhu~ btw, name ko dah femes kat blog JK >> http://justkhai.com/blog/surf-internet-percuma-melalui-handphone/

    ReplyDelete