Thursday, January 21, 2010

Zaman 90 an an..

Bila aku tengok KRU sebagai guest kat AC Sempoi

AC ngan KRU masing2 kutuk time diorang menyanyi dulu-dulu.

AC ngan 4U2C. Tarian sumpah!

Ni Aku Cedok Kat Youtube

Tarian 4U2c n KRU priceless!

kakakaka




KRU at AJL



Feminin



Mamat yang sudah jadi ntah ape



Rock Kapak memang selalu dapat perhatian. So ni rasa nye time Rap tengah hangat except Exist tu je.

7 comments:

  1. To Fikri

    buat zaman ni memang geli sikit. KRU pun time AC sempoi geli nak menari hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe tengok diorang balik nak tergelak kadang2...old skool..

    ahli 4u2c selalin ac ntah wat pe skrg..satu lagi band nico hehe..hilang dah..

    ReplyDelete
  3. To Nine

    Tu la semua dah tau yg diorang mmg lawak kaka

    ReplyDelete
  4. ikut zaman ye lah nak geli2
    tapi kalau ada time tu
    kira da best band ni
    haha
    nostalgia~

    ReplyDelete