Thursday, December 3, 2009

Early Window: Naff and Tuck

Assalamualaikum.

Sorry aku dah lama x Lari-lari anak kat blog korang. Beberapa arini
aku banyak Keja yang terlalu banyak untuk di ungkap.

Tapi itu sudah berlalu.
Thanks sebab datang sini klik2 Naff aku. n Komen Post2 aku

http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures64.jpg

Dan beberapa ari ni hujan turun petang2 dan malam so aku kena balik awl. Tu dalam beberapa arini x online sangat.

http://www.rayfowler.org/blog/wp-content/uploads/garfield_83_center.jpg

Setelah Turun naik mahkamah berkenaan Kes Naff baru2 ini telah pon selesai para blogger pon happy dan yang x happy blogger2 "otaik" merunggut pasal royalti naff. Bukannya banyak pon royalti naff Tu pon nak kecoh. So last2 Hakim dah Putus kan Kes ni berpihak pada Blogger Yang Kurang Otai.

Tinggalkan tu, Para Blogger Kurang Otai cam kita ni, perasan x ada kat side bar JT Scandal?
Tu adalah List blog yang aku slalu jalan2 n picit2

Boleh x tinggalkan link2 korang kat komen sebab saya nak jadi pelawat setia

Hahaha

http://www.cynical-c.com/archives/bloggraphics/DSCN1069.JPG

Serius sila tinggalkan link anda di ruang komen. nanti saya update. Sebab internet 1G memang laju dan aku suka jalan2..Betul tak Aina? Tinggalkan je sebab senang nanti maybe dlm shari aku biasa datang blog dalam list JT skandal 10 kali..hehe

tahniah pada jue mak aih banyak gila earn. Hehe

Sila tinggalkan Link Anda Semua k

P/s: Aina hehehe besok maybe baru jln2 sampai pagi hehe.

9 comments:

  1. http://jantankeparat.blogspot.com

    meh2 lew lawat2..

    dah lew name same...

    ReplyDelete
  2. hahaa..lame giler ko dtg kan..
    aku dah rindu dengan ayat hasad dengki ko itu ..hik3

    ReplyDelete
  3. nk jugak dlm jt scandal 2..www.purpleinthedark.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. JT....

    aku jua http://blogjoging.blogspot.com/...

    aku rasa mcm xder lagi kan?

    ReplyDelete
  5. haha.. name jue pon ade. lolalola.. femes jap. yeha! byk la sgt earn aku tu.. keh3.. tp betol. unexpected betol la. hehehe.. misi klik berjalan lancar. mari klik lg :D

    ReplyDelete
  6. Internet 1G? hehe. Lajunya. Salam ziarah. Hujan2 petang ni yg suka buat aku tertido. hehe.

    ReplyDelete
  7. nk gak..yeyen

    http://hidupyeyen.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. jt leh x jd pelawat setia kte...muahahaha...
    ni link nyer..delour87.blogspot.com
    thanks dude!

    ReplyDelete
  9. http://anonyzone.blogspot.com


    jantan mmg da bomb!!

    ReplyDelete