Sunday, November 15, 2009

Pengaruh Seks di Malaysia



Aku tersengaja untuk menulis n membangkitkan perihal masyarakat kita hari ni yang terlalu open mengenai seks sehingga menyebabkan generasi muda terutamanya budak2 belasan tahun amat mudah terpengaruh dan paling parah ada budak2 ini teringin mencuba dan mengetahui apa itu SEKS..

Hari ni Harian Metro seperti biasa headline diorng semua pasal seks..mmg dah xde entry lain. Baca ni HARIANMETRO

sebelum ni kita selalu dengar abg rogol adik..now kita sudah ada trend baru lak..adik rogol akak...

Yang ni agak menakutkan..tapi kita tak boleh letak 100% kesalahan pada budak tu..sekarang ni time untuk kita sebagai masyarakat memikirkan kenapa ADIK tersebut boleh bertindak sedemikian.??

Lagi dahsyat apabila ada sebahagian masyarakat yang bila berita macam ni kuar..dia akan kata..

'' hm biasa la tu...''

adeh..no komen.

tapi aku lebih berminat untuk bercakap mengenai punca sebenar adik2 kita sekarang..penuh BLUE dalam otak diorg. Salah satu daripada punca ini ialah Newspaper kita..








Cuba fikir rasanya adakah dengan mengeluarkan berita macam ni mengajar masyarakat untuk berhenti ke atau mengajar masyarakat terutamanya remaja untuk mengetahui cara-cara untuk ke arah tu??

Tepuk Dada tanya selera.

Saksikan video ni, ia merupakan kupasan mengenai Children Mind Control. Penemuan yang sangat dalam mengenai apa yang telah terjadi pada masyarakat kita. Harap Membantu walau tak banyak



1 comment:

  1. pandai ko sorok perkatan2 tu yer..huhu
    dahsyat zaman sekarang ni..mcm2 hal dh..aku sndri naik tkut tgok bdak2 sekolah yg smkin mnjadi2..hilang dara or teruna pada usia muda dah mcm perkara biasa..susah nak dibendung kalau berdiam diri terus..

    ReplyDelete