Monday, November 30, 2009

Early Window: Salah Siapa?


Siapa dapat email dari naff? Dia bagi tau yang diorang tengah select untuk banned site





Hidden Text: (Hide From Guest)




Jangan Marah Ye! Saje Nak Dapat Traffic!



http://www.images-photography-pictures.net/funny-picture-cat-picture-ehpien-cat.jpg

17 comments:

  1. spe kah gerangan yg kene banned tu??haha..aku xde tulis ape2 pn..hehe aku tak bersalah..
    lepas ni mkin ketat lg la undang2 nuff ni..silap2 die buat mcm GA..mati lor..

    ReplyDelete
  2. Hahaha aku takut lepas ni satu iklan 3 kali klik dpt 0.01 sen hahahhaa

    ReplyDelete
  3. wah..klu mcm tu mmg bertahun nak dpat cashout..wakaka
    GA pn klik ikut harge iklan tu..ciss..

    ReplyDelete
  4. la ye ke..dah ade yg kene la ni

    ReplyDelete
  5. wakaka.. ptt pn.. xkua ag arini

    ReplyDelete
  6. takutnye
    blog sAPE yg kena banned 2?
    yana xde wat salah pon
    huhuhuhuh

    ReplyDelete
  7. hahhahahaha boleh tanya kt kaunter pertanyaan blog AIna hahaha

    ReplyDelete
  8. eh jgn cubit nanti x dpt nak klik hehe

    ReplyDelete
  9. mcm tkot jer...
    hurm absla klu nuff merajuk...

    ReplyDelete
  10. aku rasa aku dah dapat conclusion..dia x banned cuma earn mingu lepas dia x bagi...sape setuju

    ReplyDelete
  11. wawaawaaa.. bahaya neh... ptt ler earning minggu neh xkuar lagik.. better jgn buat grouping nuffy oo..bahaya..huhuu

    ReplyDelete
  12. maybe..
    hah sp stuju angk kaki!..
    hah da angkat da..hahahaa
    +ve thinkng...bgus2..

    ReplyDelete
  13. hehehehe dan better gak we all naffer ni jgn antar komen kat group2 ni bahaya la plak..

    ReplyDelete