Thursday, October 8, 2009

I Have To DIET and KURUS



starting hari ini aku create blog untuk try and beri maklumat tentang diet yang aku lakukan and keberkesanan..kalau ikutkan aku maleh nak buat blog..sebab nak update susah n malas..antara misi aku ialah akan turunkan berat aku smpi 80kg!!! ingat 80kg!!!

untuk makluman semua..skrng ni badan aku mencecah tak pun dah mencecah 120kg..dan tinggi aku 180cm..


dan ni bukan aku hehehe Big Show

so aku telah di sahkan ada penyakit2 Budak Gemuk hahaha..tapi x kronik. masih boleh di ubati hope so la..mulai esok cara permakanan dan gaya hidup aku mesti berubah. sebenarnya skrng ni aku ngah mencuba Produk baru ni Dari JDM..nama dia Jus Mate 5. ala yg slalu kat metro kalau korang baca metro la kot..aku sebenarnya dah masuk n research pasal produk ni aku rasa best of the best gak. tapi nak cepat Die Hard punya diet gak la..





dan macamana dia boleh buat aku rasa aku boleh..hehe.

Dalam blog ni aku akan beri update boleh berjaya ker kalau guna produk nie or mmg x berjaya..

No comments:

Post a Comment